| При Тсучикагето | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: При Тсучикагето Сря Дек 25, 2013 12:04 pm | |
| Офисът на Кагето означава две неща: ако попаднеш там си загазил или пък да поискаш мисия или извънредна мисия от Кагето!
Мисии ранг D - лесни - 150 руо Мисии ранг С - добри - 250 руо Мисии ранг В - средни - 350 руо Мисии ранг A - трудни - 450 руо Мисии ранг S - много трудни - 550 руо + бонус (в зависимост от мисията)
Извънредна мисия D - 200 руо Извънредна мисия С - 300 руо Извънредна мисия В - 400 руо Извънредна мисия A - 500 руо Извънредна мисия S - 600 руо
Според преценка на главата на селото, шинобито може да получи друг вид награда или някакъв достъп до техника, рядък предмет и прочее. | |
|
| |
Нагато Узумаки Chūnin/Иуа
Брой мнения : 141 Join date : 18.06.2014 Age : 24
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Вто Юли 01, 2014 5:26 pm | |
| Нагато излезе от дома си и се запъти към офиса на Тсучикагето.Желаеше да получи първата си мисия по-силно от всичко останало.Знаеше,че първите мисии са лесни.Придружаване и охраняване на някой търговец, работа в къщата на някой човек или подобни дейности. Скоро пристигна пред офиса на Тсучикагето.Вълнуваше се,много искаше да види най-силния,смел и отговорен шиноби в селото.Почука два пъти на голямата врата и зачака отговор.Когато го получи влезе в офиса,поклони се уважително и застана пред бюрото на Тсучикагето.Поздрави учтиво и каза: -Тсучикаге-сама,желая да получа мисия.- с усмивка рече. | |
|
| |
Izon Admin
Брой мнения : 434 Join date : 20.12.2013 Age : 26 Местожителство : ж.к. Курило
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Вто Юли 01, 2014 6:47 pm | |
| Кагето вдигна поглед към момчето пред себе си и се усмихна приветливо. Изглеждаше мила личност. - Добър ден и на теб, генин! Преди да преценя каква мисия да ти дам, трябва да ми кажеш дали преди съм ти заръчвал да свършиш нещо или не. Също така, искам да знам името ти. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Вто Юли 01, 2014 8:08 pm | |
| Нагато се замисли.Не,Тсучикагето не му бе заръчвал нищо за вършене.Или поне така мислеше,не можеше да си спомни.Очакваше да чуе каква ще бъде мисията му и сърцето му туптеше развълнувано. -Името ми е Нагато,Нагато Узумаки. И не,не мисля,че сте ми поръчвали нещо,Тсучикаге- сама.- каза мило момчето. | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 51 Join date : 20.12.2013 Местожителство : София
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Вто Юли 01, 2014 9:11 pm | |
| Тсучикагето беше стар мъж, навремето красив, но сега е просто дребен човек, който макар за възрастта си, владее цял народ. Огледа чернокосия, но не издаде никаква емоция. Поогледа купчината с листа, чиято информация бе за неизпълнени мисии и след това попита Нагато: - Ти си новак, нали Нагато? Владееш ли някакво джуцу? | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Чет Юли 10, 2014 8:35 pm | |
| -Да,новак съм и да, владея.Bunshin no Jutsu,Henge no Jutsu,Kawarimi no Jutsu,Suiton: Mizurappa.-изреди момчето. -Мога ли да получа мисия?-развълнувано попита.
| |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Чет Юли 10, 2014 9:18 pm | |
| - Mizurappa?! Това е едно страхотно нинджуцу! Впечатли ме, генин! Ще ти дам C-ранк мисия. Кагето започна да тършува из чекмеджетата. Вадеше лист след лист и пуфтеше нервно. Накрая се спря на някакъв свитък и го разтвори. - А, идеално! Ето мисия за теб! - възкликна Тсучикагето и подаде свитъка на Нагато. - Мисията ти е да охраняваш един възрастен човек. Името му е Ичиро Кобаяши. Целта е да го преведеш невредим през снежните върхове на планината Рюка. Отвъд нея е селцето му. Внимавай много и се ослушвай, защото дебнат опасности! Ще се срещнеш с Ичиро на площада на Иуагакуре. Разгледай свитъка добре - там е картата на върховете, за да не се изгубите! Върви! | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Пет Юли 11, 2014 8:51 am | |
| Червенокосия взе свитъка от Тсучикагето и благодари.Скоро излезе от стаята шастлив и ,когато напусна сградата се запъти към площада. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Пет Авг 08, 2014 8:57 pm | |
| След като момчето научи втората си Суйтон техника, се запъти към офиса на Тсучикагето и скоро бе там. Почука няколко пъти и щом получи отговор влезе. Приближи се по-близо до бюрото на Тсучикагето, полони се учтиво и каза: - Добър ден, Тсучикаге-сама. Тук съм, за да ви помоля да ми разрешите да напусна селото. За ден. Желая да отида до Отогакуре. Разбрах, че там имало магазин с оръжия, нужни на едно шиноби. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Пет Авг 08, 2014 8:59 pm | |
| Старецът извади от един шкаф някакъв лист, разписа се върху него и го подаде на Нагато. - Показваш го на пазачите ни и тези в Отогакуре! Свободен си! | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Пет Авг 08, 2014 9:01 pm | |
| -Благодаря. -Каза, поклони се отново и излезе. | |
|
| |
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Нед Авг 10, 2014 7:36 pm | |
| Нагато отново бе пред офиса на Кагето. Почука и влезе. Отиде пред бюрото на Тсучикагето и каза: Здравейте, Тсучикаге-сама. Бих желал разрешение да напусна селото. | |
|
| |
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Нед Авг 10, 2014 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Конан Genin/Иуа
Брой мнения : 36 Join date : 08.09.2014
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Нед Сеп 28, 2014 3:34 pm | |
| Не след дълго Конан стоеше пред офиса на тсучикагето. Не се притесняваше изобщо. Почука и изчака да получи положителен отговор. След като отвътре се чу разрешение, момичето влезе, поклони се и каза: - Добър ден, тсучикаге- сама! Тук съм за да получа мисия. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Сря Окт 01, 2014 6:12 pm | |
| След като се почука на вратата, Тсучикагето погледна натам. - Влез! През вратата встъпи момиче с нежен вид, поздрави и поиска мисия. Кагето взе някакви свитъци и ги загледа. На погледа му явно попадна нещо интересно. - Ще получиш мисия от ранк D - трябва да намериш кучето на съпругата на феодалния лорд на Страната на водата. Предполага се, че е последно видяно покрай кристалното езеро на планината Рюка. Искам да отидеш там, но с придружител! Ако не бързаш, изчакай някой от селото си да се върне от Чуунинските изпити и да дойде с теб, ако не - ще пратя джоунин да те изчака при кръчмата в центъра. Изборът е твой! Скръсти ръце и зачака отговора на момичето. | |
|
| |
Конан Genin/Иуа
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Чет Окт 02, 2014 10:35 am | |
| Конан се замисли. -" Не знам кога ще се върне някоя нинджа ще се върне, а аз нямам търпение да отида на първата си мисия. А защо ли ми е придружител? Както и да е. Нали все пак отивам на мисия! Още съм начинаеща и може би, кагето е преценило, че ще ми трябва придружител, за да не пострадам."- каза си момичето, след това погледна тсучикагето и каза.- Ами... В този случай, ще Ви помоля да изпратите джоунин, който да ме придружава.- когато тсучикагето казваше, къде джоунинът ще чака момичето, той изкашля и синьокосата не можа да чуе добре, затова попита.- Може ли да повторите къде и кога ще ме чака придружителят ми. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Чет Окт 02, 2014 11:55 am | |
| Докато Кагето говореше, Конан изглеждаше замислена. След малко го погледна и помоли да ѝ бъде изпратен джоунин, а също и да бъде повторено къде и кога ще я чака той. - Кръчмата в центъра. Ако не знаеш къде е, ще те упътя. | |
|
| |
Конан Genin/Иуа
| Заглавие: Re: При Тсучикагето Чет Окт 02, 2014 12:56 pm | |
| - Знам къде е.- каза момичето, поклони се и каза- Довиждане, тсучикаге- сама! Обърна се и излезе. Запъти се към кръчмата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: При Тсучикагето | |
| |
|
| |
| При Тсучикагето | |
|