| Езерата | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Наруто Узумаки Genin/Иуа
Брой мнения : 57 Join date : 01.08.2014
| Заглавие: Re: Езерата Нед Сеп 07, 2014 4:37 pm | |
| ЪЪЪЪ ... Това бе най-малко очаквания отговор която тя даде на момчето и той неразбра да ли тя се базика или говореше сериозно но се засмя и каза : - Наистена ще е интересно ,но само през трупа мии ще ме набуташ в твойте дрехи .. Като се тръшна на земята и отново промърмори нещо от сорта на . - Ами най-добре измисли нещо по добре че това не ме кефи особено ;Д | |
|
| |
Наори Учиха Genin/Кири
Брой мнения : 69 Join date : 10.08.2014
| Заглавие: Re: Езерата Нед Сеп 07, 2014 4:44 pm | |
| - Няма аз да върша цялата работа! Туко виж ме заболяла главата от мислене...- каза тя като малко недоволно момиченце и легна на метър-два от Наруто. Загледа се в небето и потъна в мисли. Колко прекрасен ден... | |
|
| |
Наруто Узумаки Genin/Иуа
| Заглавие: Re: Езерата Нед Сеп 07, 2014 7:23 pm | |
| Добре тогава ... ще стоим тук и ще си лежим на сянка ,докато решиш как ще се забавляваме .И като се замисля на теб каква ти е мечтата :П ... Измърмори момчето и зачака... | |
|
| |
Наори Учиха Genin/Кири
| Заглавие: Re: Езерата Нед Сеп 07, 2014 7:26 pm | |
| -Мисля, че ме беше попитал и преди... Не съм сигурна. Мечтата ми е да бъда силна нинджа и да имам семейство някога. Надали ще бъде скоро.- тихичко се засмя.- Ами твоята?- попита. Не откъсваше поглед от красивото небе. | |
|
| |
Наруто Узумаки Genin/Иуа
| Заглавие: Re: Езерата Нед Сеп 07, 2014 7:38 pm | |
| Ами не бях те попитал какво ще правиш като се прибереш в селото ,но явно си ми отговорила за мечтата сии .. Засмя се момчето и продължи ...: - Ами и аз незнам каква ми е мечтата ... Поприцип искам да си създам организация ,която ще изпълнява цели за пари ,но колкото повече пораствам разбирам че парите не са важни и мечтата леко,по-леко изчезва и може би засега се стрема да стана колкото се може по силен ,а нататъка ще видим какво ще става ... | |
|
| |
Наори Учиха Genin/Кири
| Заглавие: Re: Езерата Пон Сеп 08, 2014 11:26 am | |
| Наори слушаше внимателно събеседника си. Когато той приключи с отговора си, тя се замисли за нещо, което биха могли да направят. Внезапно я връхлетя умора и Наори мигновено и неусетно заспа. Надали това би трябвало да бъде забавното "нещо." | |
|
| |
Наруто Узумаки Genin/Иуа
| Заглавие: Re: Езерата Вто Сеп 09, 2014 11:42 am | |
| доста дълго време момичето ,мълчеше и Наруто погледна към нея и ко да види тя е заспала ... Ъ така ли трябваше да се забавляваме ... измърмори генинът като се намуси ,но немислеше да я остави да си .Наруто така и направи вдигна се и започна да ръчка момичето :ДДД : -Ей , ей , ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей ,ей,ей :Х | |
|
| |
Наори Учиха Genin/Кири
| Заглавие: Re: Езерата Вто Сеп 09, 2014 11:44 am | |
| Наори се размърна, отвори едното си око и въздъхна. -Ама аз явно съм била заспала...Извинявай, мисля, че беше заради алкохола... Тя се надигна, разтърка очи и каза: -Какво ще правим сега? Нямам идея... | |
|
| |
Наруто Узумаки Genin/Иуа
| Заглавие: Re: Езерата Вто Сеп 09, 2014 2:23 pm | |
| Наруто се пукна от смях незнайно защо и когато се спря каза : - Добрее,Добре хайде да те се разкараме ...Ще отидем до ото да си купим някой оръжия нали трябва да стававе мощни ;дд .. Като момчето се изправи и след това се обърна към Наори ... - а,а,а ко ще кажеш ... | |
|
| |
Наори Учиха Genin/Кири
| Заглавие: Re: Езерата Вто Сеп 09, 2014 2:36 pm | |
| - Съгласна съм. -каза единствено Наори и се изправи на крака. Поизтупа се и после поеха по пътя към Ото. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Езерата | |
| |
|
| |
| Езерата | |
|