| Стая за записване | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Izon Admin
Брой мнения : 434 Join date : 20.12.2013 Age : 26 Местожителство : ж.к. Курило
| Заглавие: Стая за записване Пон Юни 16, 2014 4:03 pm | |
| Тази стая не е нищо особено, но гледката през прозорците на леките пясъчни бури приковаваше вниманието. Чуунинът, стоящ до единия от прозорците, се усмихва приветливо, готов да приема кандидат-академиците... | |
|
| |
Изуна Учиха Genin/Суна
Брой мнения : 50 Join date : 22.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 2:42 pm | |
| Изуна вървеше стремливо към стаята за записване, знаеше че процедурата няма да е дълга което го успокояваше. отвори вратата и влезе бес излишни притеснения и темподобни глупости. До прозореца имаше Чунин, на вярно той щеше да го запише. - Тук съм за да се заиша! | |
|
| |
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 3:04 pm | |
| | |
|
| |
Изуна Учиха Genin/Суна
Брой мнения : 50 Join date : 22.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 3:35 pm | |
| Без много да му мисли Изуна отговори в прав текст. - Учиха Изуна на 17 Години. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 6:47 pm | |
| - Записан си. Можеш вече да вървиш в класната стая, за да си минеш изпитите за академията. Успех! | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
Брой мнения : 199 Join date : 09.07.2014 Age : 25 Местожителство : Neverland
| Заглавие: Re: Стая за записване Сря Юли 09, 2014 9:12 pm | |
| Югао непоколебимо вървеше към стаята за записване. Бе време да направи първата крачка към мечтата си. Момичето застана пред вратата и си пое леко дъх. Младата Узуки почука леко, но сигурно, на вратата и влезе вътре. Без да чака някой да я подканва, Югао веднага каза: - Името ми е Югао. Нямам фамилно име. На 16 години съм. Тук съм, за да се запиша - след като каза това, момичето изпрати към човека срещу нея една от своите фалшиви усмивки. | |
|
| |
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: Re: Стая за записване Сря Юли 09, 2014 9:15 pm | |
| Чуунинът погледна към новодошлата академичка. -Можеш да отидеш в стаята отсреща, момиче.Ще дойда с теб.Започни там направо с чакра контрол. | |
|
| |
Хината Хюга Genin/Суна
Брой мнения : 17 Join date : 10.07.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юли 11, 2014 7:49 pm | |
| Хината срамежливо влезна в сградата и започна да оглежда. "Значи така изглежда отвътре..." Тя затърси с поглед мястото за запиаване. Видя един чуунин да стои зад маса и реши, че трябва да е това. Младата Хюга леко се усмхна и каза: - Здравейте, тук съм, за да се запиша. Името ми е Хината Хюга, на 16 съм. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юли 11, 2014 11:38 pm | |
| Чуунинът я погледна и с усмивка на лице записа името ѝ в някакъв дневник. - Записана си! Успех! | |
|
| |
Хюга Неджи Академик
Брой мнения : 2 Join date : 20.08.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Чет Авг 28, 2014 3:54 pm | |
| Неджи пристигна в Академията и сега се намраше точно на входа й .Момчето поразпита и разбра че първо трябва да мине през записване и тогава да продължи към испита ,това и щеше да направи като Неджи тръгна към стаята и не след дълго вече беше пред нея.Хюга влезе в стаята която беше празна освен едно шиноби което беше седнало зад бюрото - 'Е значи това трябва да е човека с документите" ... И момчето тръгна към него с думите : -Добър ден казвам се Хюга Неджи и съм на 20 години !Казаха ми че оттук трябва да се мине преди изпита за а се запишеш ? | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Чет Авг 28, 2014 4:08 pm | |
| Срещу него зад бюро седеше чуунин с приветлив вид. Много рядко се виждаха такива, защото по-злобните фасони вдъхваха повече респект и показваха, че оттук нататък бъдещите шиноби трябваше да се подготвят за възможно най-лошото. - Правилно са те упътили - рече мъжът докато записваше имената и годините на момчето в дневника пред себе си. - Регистриран си, може да тръгваш към класната стая. Изпрати го със сияйна усмивка. | |
|
| |
Дейдара Академик
Брой мнения : 5 Join date : 20.08.2014 Age : 25
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Авг 30, 2014 4:21 pm | |
| Дейдара влезе с бодра крачка в сградата и отиде до стаята за записване, почука набързо и влезе без да чака отговор. Погледна към човека и каза: - Здрасти. Казвам се Дейдара и съм тук да се запиша. | |
|
| |
Madosi Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Авг 30, 2014 4:31 pm | |
| -Здраве да е, академико!Можеш да заминеш в някоя стая за изпитване. | |
|
| |
Дейдара Академик
Брой мнения : 5 Join date : 20.08.2014 Age : 25
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Авг 30, 2014 4:34 pm | |
| Дей кимна и обърна гръб на мъжа/жената, повдигайки леко ръка в знак на довиждане и тръгна към следващата стая. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая за записване | |
| |
|
| |
| Стая за записване | |
|