| Стая за записване | |
|
+7Итачи Учиха Югао Узуки Абураме Шино Карин Саске Учиха Учиха Шисуй Izon 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Izon Admin
Брой мнения : 434 Join date : 20.12.2013 Age : 26 Местожителство : ж.к. Курило
| Заглавие: Стая за записване Нед Авг 24, 2014 2:16 am | |
| Това е стаята за регистриране за Чуунинските изпити. | |
|
| |
Учиха Шисуй Chūnin/Кумо
Брой мнения : 187 Join date : 31.07.2014 Age : 30 Местожителство : Амстердам ... Холандия !
| Заглавие: Re: Стая за записване Нед Авг 24, 2014 7:19 pm | |
| Шисуй пристигна на мястото което му бяха описали и когато разбра че не е закъснял направо не един камък ами цяло свлачище му падна от сърцето . Момчето продължи да върви докато не забеляза стаята за регистрация ,като застана пред вратата на стаята ,стиста ръцете си в юмрук и на ум си каза : - Ето и най сетне да зпочне това нещо което беше причината да тренирам като ненормален през последните няколко седмици .Това е първата стъпка към турнира ,за който бях готов да умра само за да бъда досатъчно силен ,когато се явя ... / Шисуй отново добави усмивката към лицето си и отпусна ръцете ,като вдигна дясната си ръка и почука не много силно ,но и не беше слабо все пак чукаше за да го чуят и отвори вратата .Момчето се приближи към един мъж който виждаше и каза : -Здравейте аз се казвам Учиха Шисуй и съм от СЕЛОТО СКРИТО В ОБЛЪКА и съм на деведнадесет години ,както виждате генин съм ... Като Шисуй докосна банданата си с ръка : - и не съм дошъл да се базикам или да си правя кефа .Тук съм за да покажа това на което съм способен и да се кача с крачка нагоре ,та ако имате въпроси питайте че вече нямам търпение да съм в списака на турнира ... Каза Учихата и зачака отговора на мъжа отсреща ,който по интуицията на Шисуй беше джоунин ...
Последната промяна е направена от Учиха Шисуй на Пон Авг 25, 2014 12:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 2:16 am | |
| Мъжът срещу него в действителност беше джоунин. Физиономията му беше желязна, но нямаше как да не я промени от думите на Шисуй. Със сигурност му харесаха и го накараха да повярва, че изпитът за чуунин щеше да бъде истинско предизвикателство. - Ти си първият, който се явява за запис. Изглеждаш силен, а и така, съдейки по вида ти, си от клана Учиха. Легендарен род със страшно способни шиноби! Нямам въпроси към теб, пожелавам ти късмет! - рече джоунинът и го записа. - Утре, в 17:00, се яви в стая 301, която се намира в края на коридора зад една огромна врата! | |
|
| |
Саске Учиха Chūnin/Кумо
Брой мнения : 170 Join date : 18.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 9:07 am | |
| И ето, че Саске стигна до сградата в където щяха да се проведат Чуунинските изпити. Влезе в сградата, а след това стигна до стаята за записване. Отвори вратата леко и влезе вътре. Видя, че в стаята има още едно момиче. С бавна крачка се запъти към бюрото, на което седеше мъжът, който записваше генините, които искаха да се явят на изпитите. Усмихна се на момичето и застана до него. По чертите й, си личеше, че е от клана Учиха. - Казвам се Саске Учиха и съм от Кумогакуре. На 19 години съм. Дойдох, за да се запиша за изпитите.- изрече с усмивка на лице.
Последната промяна е направена от Саске Учиха на Пон Авг 25, 2014 10:53 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Карин Chūnin/Кири
Брой мнения : 155 Join date : 17.06.2014 Age : 27 Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 10:52 am | |
| След известно време стигна до голямата сграда, където щяха да се проведат изпитите. Побърза да намери стаята за записване и щом го направи почука и влезе. Зад бюрото стоеше доста як мъж, джоунин, явно. Приближи се и постави ръка на бюрото. - Името ми е Карин Узумаки на 18 години. Тук съм, за да се запиша за изпитите. - след това се усмихна. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 10:55 am | |
| /няма да ви отговарям, вършете си работата да не ви бавя записани сте/ | |
|
| |
Абураме Шино Chūnin/Коноха
Брой мнения : 102 Join date : 19.08.2014 Age : 24 Местожителство : Варна <3
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 11:16 am | |
| След дългото бягане, Шино най-накрая пристигна на желаното място. Ориентира се къде се намира стаята за записване и тръгна на там. Колкото по-бързо се запишеше, толкова повече време щеше да има за още една-две тренировки. Когато стигна до стаята, вратата беше отворена. Вътре имаше още няколко генина от други села, които също се записваха и за това отиде до най-близкият и свободен записващ. Когато застана пред него на бюрото каза:
-Абураме Шино, генин от Конохагакуре. Идвам да се запиша за Чуунинския изпит.-след това показа картата си, която показваше, че не лъже с информацията и зачака записващият да каже нещо. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 11:17 am | |
| /Шино, продължи си работата, тук няма да отговарям повече, че да не ви губя времето/ | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
Брой мнения : 199 Join date : 09.07.2014 Age : 25 Местожителство : Neverland
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 11:38 am | |
| Югао почука на вратата и влезе с бодра крачка. Смяташе, че има някакви шансове на този изпит и реши да ги изпробва. Погледна към човека и каза: - Тук съм да се запиша за изпита. Казвам се Югао и съм от Сунагакуре. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 234 Join date : 20.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 11:54 am | |
| Не след дълго вече се намираше пред сградата. Не беше трудно да открие стаята за записване, защото помещението беше едноетажно. Той почука и бързо влезе, след което каза: - Името ми е Итачи Учиха, на 21 години съм, от село Киригакуре! Бих искал да се запиша за изпита за чуунин! Когато получи отговор, благодари и излетя като стрела. Трябваше да отиде да си вземе парите от мисията и да се облече подходящо за изпита. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 125 Join date : 17.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 12:12 pm | |
| Влезе в сградата за изпитите.Потръпна от величието й и се затича навътре по коридорите.Имаше толкова познати и непознати лица наоколо... Стигайки стаята за записване, отвори широко вратата и влезе вътре.Отиде при едно бюро и погледна сериозен човека, който щеше да го запише. -Имена - Обито Учиха.Години - 19.Населено място и нинджа регистрация - Киригакуре, Кири. Въздъхна.Най-после щеше да се случи! | |
|
| |
Мадара Учиха Chūnin/Коноха
Брой мнения : 101 Join date : 17.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 12:18 pm | |
| Влезе и закрачи шумно.Нямаше основа за самочувствие сега, но просто така си ходеше Мадара, независимо от ситуацията.Влезе и погледна джоунина. -Мадара Учиха, на 21, Конохагакуре. Изчака да го попълнят и излезе. | |
|
| |
Нагато Узумаки Chūnin/Иуа
Брой мнения : 141 Join date : 18.06.2014 Age : 24
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 12:21 pm | |
| Стигна до сградата, в която се провеждаха изпитите тичайки, за да не закъснее. Наоколо имаше много генини, които също като него бяха дошли за изпита. Нагато влезе в сградата със спокойно изражение, но сърцете му препускаше бясно. Стигна до стаята за записване, почука на вратата и влезе. Огледа и намери с поглед човека, който щеше да го запише. Отиде до бюрото му и каза: -Казвам се Нагато Узумаки. На 22 съм, от Иуагакуре, искам да се запиша за изпитите. | |
|
| |
Хаширама Сенджу Chūnin/Коноха
Брой мнения : 72 Join date : 20.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 12:23 pm | |
| Когато най-после пристигна в сградата, намери стаята за записване и влезе вътре. - Хаширама Сенджу, 21 години, Конохагакуре. Записаха го и понеже не оставаше много време, реши да се прибере до селото, да си накупи необходимите неща и да се върне навреме за изпита. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пон Авг 25, 2014 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая за записване | |
| |
|