| Стая за записване | |
|
+4Admin Ино Яманака Саске Учиха Madosi 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: Стая за записване Пон Юни 16, 2014 4:15 pm | |
| Стая с ниска видимост поради облаците, които пречеха на слънчевите лъчи да си пробият път и да я осветят. Тук кандидат-академиците от Кумогакуре трябва да дойдат и да се запишат. Зад бюрото седеше витаещ в облаците чуунин, който чакаше всеки момент някой да влезе. | |
|
| |
Саске Учиха Chūnin/Кумо
Брой мнения : 170 Join date : 18.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 20, 2014 5:57 pm | |
| Саске влезе в стаята.Той беше много притеснен,но не го показваше.С няколко крачки се озова пред едно голямо,старо бюро.Зад него седеше замислен чуунин. -Искам да се запиша.-подхвана момчето с разтреперен глас.-Името ми е Саске Учиха и съм на 19. Момчето зачака отговор. | |
|
| |
Madosi Admin
Брой мнения : 526 Join date : 20.12.2013 Местожителство : Селото скрито в чорбата.
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 20, 2014 5:59 pm | |
| Чуунинът се усмихна широко и пъргаво си скочи от мястото. -Най-после ученик! Направи бързи записки за Саске и след това го задърпа развълнуван за ръката. -Ела с мен в стаята за изпити!Ти ще си ми първият ученик в тази академия. Всъщност това момче, което щеше да е учител на чернокосия хубавец, беше една година по-малко и тъкмо беше назначено преди два дена на поста си. | |
|
| |
Саске Учиха Chūnin/Кумо
Брой мнения : 170 Join date : 18.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 20, 2014 7:14 pm | |
| Саске се учуди от реакцията на чуунина,но това нямаше особено значение.Без да казва нищо,чернокоското последва момчето към стаята за изпити. -Ам...Аз не съм много запознат със изпитите.Ще се радвам ако ми обясниш.-усмихна се Саске,когато пристигнаха. | |
|
| |
Madosi Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 20, 2014 7:17 pm | |
| -Ще ти обясня.Само да отидем в стаята за изпити. - //цък//:
Можеш да пишеш вече в стая за изпит. :3
| |
|
| |
Ино Яманака Genin/Кумо
Брой мнения : 45 Join date : 26.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 1:35 pm | |
| Ино влезе в тъмната стая и се огледа наоколо. Погледна към чуунина, който седеше зад бюрото. Отметна косите си и каза твърдо решена : -Името ми е Ино Яманака и съм на 20. Искам да се запиша в академията. Зачака отговор. | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 51 Join date : 20.12.2013 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 1:42 pm | |
| Чуунинът огледа момичето и след това извади някакъв огромен бележник, където се криеха имената на миналите и сегашните академици. Разлиствайки страница след страница, най-накрая се намери ред, където да напише името й. - Добре дошла, Ино Яманака. Следващата стая е стаята за изпити. Успех! | |
|
| |
Ино Яманака Genin/Кумо
Брой мнения : 45 Join date : 26.06.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Юни 27, 2014 1:44 pm | |
| -Благодаря Ви ! -каза момичето , излизайки от стаята . | |
|
| |
Микото Учиха Genin/Кумо
Брой мнения : 97 Join date : 18.07.2014 Age : 25
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Юли 19, 2014 9:47 am | |
| Микото вървеше по коридорите към стаята за записване. Вероятно като всеки човек, идващ тук, тя искаше да стане по-силна, но причините й бяха напълно различни от тези на повечето хора... Микото скоро стигна стаичката и направи една стъпка вътре. След това затвори вратата зад себе си и гледайки надолу, с цел да не вижда сенсея срещу нея, започна да се представя. - Казвам се Микото Учиха. На 16 съм и дойдох да се запиша. | |
|
| |
Izon Admin
Брой мнения : 434 Join date : 20.12.2013 Age : 26 Местожителство : ж.к. Курило
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Юли 19, 2014 1:10 pm | |
| Чуунинът срещу нея приведе глава и записа името ѝ в дневника си. Извади от бюрото до себе си 2-3 листа, подписа се на тях, написа още нещо и ѝ ги подаде. - Това са документите ти, Микото. Успех! | |
|
| |
Микото Учиха Genin/Кумо
Брой мнения : 97 Join date : 18.07.2014 Age : 25
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Юли 19, 2014 2:39 pm | |
| Микото внимателно взе документите, все още без да поглежда нагоре, и отиде към следващата стая. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Съб Юли 19, 2014 3:46 pm | |
| Сенсеят повдигна вежда, но не каза нищо. Беше виждал всякакви академици, кои от кои по-странни. | |
|
| |
Учиха Шисуй Chūnin/Кумо
Брой мнения : 187 Join date : 31.07.2014 Age : 30 Местожителство : Амстердам ... Холандия !
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Авг 01, 2014 10:21 am | |
| Шисуй влезе в тази така наречена стая за записване която бе първата му крачка от това да стане генин.Той знаеше че трябва да направи впечатление още от първия ден , затова той вдигна високо глава и ... - Аз съм Учиха Шисуй и съм тук за да се запиша за изпита за гедин на осемнадесет години съм и съм готов да поема пътя на едно шиноби заяви той и зачака какво ще му отговори чуннинат,джоунинат или каквото там стоеше срещу него !
| |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Авг 01, 2014 4:49 pm | |
| Жената го погледна, а след това свали поглед към огромен дневник пред нея и записа нещо. - Приет си, Шисуй. Успех! | |
|
| |
Учиха Шисуй Chūnin/Кумо
Брой мнения : 187 Join date : 31.07.2014 Age : 30 Местожителство : Амстердам ... Холандия !
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Авг 01, 2014 6:08 pm | |
| Младия Учиха се усмихна и благодари на жената ,след което се обърна излезе от вратата и пое към класната стая ... | |
|
| |
Мей Теруми
Брой мнения : 2 Join date : 17.07.2014
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Авг 15, 2014 1:01 pm | |
| Мей пристъпи тихо с широка усмивка в стаята за записване. -Добър ден. Тихо и звънко се засмя. -Мей Теруми, на 17.Бих искала да се явя на изпит за генин. | |
|
| |
Izon Admin
| Заглавие: Re: Стая за записване Пет Авг 15, 2014 1:15 pm | |
| Жената, която стоеше срещу нея, я погледна и се усмихна приветливо. - Такова красиво момиче, пък се хваща на шиноби работа... На теб ти трябва някой здравеняк! - засмя се тя и регистрира Мей в дневника пред себе си. - Успех! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стая за записване | |
| |
|
| |
| Стая за записване | |
|