| Домът на Итачи | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Итачи Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 234 Join date : 20.06.2014
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 12:40 am | |
| Момчето ѝ се усмихна и не свали поглед от очите ѝ. - Колко време ще останеш в Кири? | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
Брой мнения : 199 Join date : 09.07.2014 Age : 25 Местожителство : Neverland
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 12:48 am | |
| Югао се замисли за момент и отвърна: - Честно казано, не знам... Не знам и защо дойдох тук всъщност, което беше доста глупаво от моя страна... Просто ми се така ми се прииска... - след кратка пауза попита: - Май се натрапвам, а? | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 12:50 am | |
| - Не се натрапваш. Не съм казвал такова нещо - отвърна той. - Даже ми е приятно в компанията ти. | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:00 am | |
| - Радвам се тогава - усмихна се Югао и малко след това допълни: - На мен също ми е приятно... | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:03 am | |
| - В такъв случай, и аз се радвам. Между другото, не обичам да губя ценно време, особено след като вече съм генин. Искаш ли да дойдеш да тренираме заедно? | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:10 am | |
| | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:12 am | |
| - Добре. Оправи се и да тръгваме - каза Итачи, след което се изправи от леглото и тръгна към банята. | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:16 am | |
| Югао кимна с глава. Изправи се и отиде до една от другите бани, след което си изми лицето, пооправи се и с леко повишен тон каза: - Аз съм готова. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:18 am | |
| Чернокосият излезе от банята, в която беше влязъл. - Аз също. Тръгваме ли? | |
|
| |
Югао Узуки Chūnin/Суна
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Чет Юли 17, 2014 1:19 am | |
| Югао само кимна с глава и го последва. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 125 Join date : 17.06.2014
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:32 pm | |
| -А-а-а, прибрах са, 'е! След тези си думи, макар и в чужда къща, Обито нахълта и падна на пода.Защо?Просто беше ходил днес на курс "краката ми пречат". | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:35 pm | |
| Дори самият Итачи не осъзнаваше, че това бе собственият му дом, пък Обито ли щеше да разбере, че бе в чужда къща... - Кога станахме съквю... съкфа... съкф... съкфартанти... 'е... Бе, тая дума ма дразни, а'е, лека нощ... - измрънкоти Итачи и се просна на пода до него. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:41 pm | |
| На чернокосият не му се спеше и се зачуди какво да направи.Стоя и гледа в една точка проснат на земята, след което се обърна към Итачи и се изхили. -Шукаки...Шикози...Шукоку...Шсууусшшш...ш...Шикоку Фюююююю! Изплези се и тръсна глава. -Т'ва боли...Добре.Шикоку Фюин...Или к'вото си там... Концентрира чакра в минимално количество в пръстта си.Не, че се стараеше, просто толкова можеше сега човекът.Събу внимателно Итачи, намести го по корем и изписа на едната буза на дупето му с изкривени и неразбрани букви "Обитос беше там''. За щастие кожата само се зачерви поради нестабилната чакра на Обито и белег нямаше да остане, но щеше да стои като ударено 2-3 дена. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:43 pm | |
| Итачи не усети нищо понеже беше заспал като пън. Алкохолът определено бе влязъл доста тежко в организма на момчето. За момента не беше ясно каква щеше да му бъде реакцията като се събуди... | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:46 pm | |
| Запляска го силно по другата буза и скоро припадна буквално до него. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:52 pm | |
| На сутринта дългокосият се пробуди. Мъглата беше доста гъста и слънцето едва-едва прокрадваше лъчи. Въздухът бе студен, но не пронизващ, а нормален за това село. Момчето потърка очи и и ги отвори. Усети страшна болка в главата, кръста и... задните части. Последното го стресира най-много. - Леле... ако съм съгрешил вчера с мъж, докато съм бил пиян, заклевам се, ще си отрежа оназ' работа и ще я дам на кучетата! - закани се той. Едва-едва се изправи и се сецна ужасно, а стъпалата му пулсираха и при всяко движение на крака, целият изтръпваше. Спането на отворена врата и то полугол не му беше простило... Черноокият случайно се обърна наляво и се стресна, когато видя другата пияница на пода. "Боли ме задникът... мъж до мен..." - помисли си Итачи и го налегна нещо средно между шок и депресия. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:55 pm | |
| Обито отвори едва очите си и с триста зора се надигна седнал. -Мале, как се наблъсках като животно!Само дето не ходих в гората да търся за пушене. Потърка очи и изпука врат.Погледна Итачи съсредоточено. -Братле, нали не си ме душил?Боли ме вратО. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:57 pm | |
| - Брат... не знам кое повече ме притеснява - това, че помня някои неща или това, че не помня други... - отвърна депресирано Итачи. - Случайно да си спомняш дали си бил опасно близък с мъж...? - попита плахо той, но честно казано не бе сигурен дали искаше да научи отговора. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 5:58 pm | |
| -Не, ама си виж някъде задника на някое огледало. Намигна му. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:00 pm | |
| Итачи колебливо влезе в банята и бавно се завъртя с гръб към огледалото, след което погледна през рамо. Последва гробна тишина и след секунди крясък: - МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, МЪРТЪВ СИ! НЕ ЗНАМ КАК ГО РАЗБИРАШ, НО ПРОСТО СИ МЪРТЪВ! УБИ МИ САМОЧУВСТВИЕТО И ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЖИВОТ! | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:02 pm | |
| Изправи се със сериозна и каменна физиономия. -Ела при тате! Изпука, доколкото може от болки и скованост, раменете и ръцете си. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:04 pm | |
| Итачи изхвърча като стрела от банята и скочи върху Обито, при което двата коня се изтърсиха пред вратата и се озоваха на пода в близост до езерото, обграждащо къщата. Да подчертаем - беше хлъзгаво там и то доста. Не се знаеше какво предстоеше. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:07 pm | |
| Животното стана и задърпа Итачи към езерото.Искаше битката му да е епична и да прилича на сцена от книга. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:15 pm | |
| Итачи започна да тича на място по незнайни причини и леко приличаше на душевно недобре, но това не му попречи да се почувства пони. Последиците обаче бяха грозни - черноокият се подхлъзна и понеже беше близо до дървения парапет, ограждащ езерото, се преметна рязко през него. Явно не искаше сам да се къпе и дръпна внезапно едната ръка на Обито, при което джасна и него през преградата. За нещастие, не бе преценил точно по какъв начин да го привлече и "животното" се стовари върху него. Температурата на водата не бе повече от 10 градуса и със сигурност щеше да влезе също толкова тежко като поетото количество алкохол от предната вечер. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:18 pm | |
| -И-и-и, тъкмо мислех да се изкъпя, че миришех на джибри! Обито се усмихна широко по детски и се изплези на Итачи. -Аз съм кит, гледай! Потопи наполовина глава във водите и се опита да издава някакви звуци, правеше движения на тюлен. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Итачи | |
| |
|
| |
| Домът на Итачи | |
|