| Домът на Итачи | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Итачи Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 234 Join date : 20.06.2014
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:33 pm | |
| Итачи се засмя и махна ластика от косата си, след което го сложи като гривна около китката си. Доплува до Обито и се качи връз него. В този момент и двамата приличаха на деца. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
Брой мнения : 125 Join date : 17.06.2014
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:38 pm | |
| Нарочно се превъртя под водата, захванал Итачи здраво. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:43 pm | |
| Незнайно защо Итачи се чувстваше доста щастлив в компанията на съотборника си. Първият път, когато се бяха срещнали, дългокосият знаеше, че имаше нещо общо между тях двамата. Вътрешно усещаше, че щяха да си станат близки и някой ден, най-вероятно, да се бият рамо до рамо. Със сигурност Итачи не си бе мечтал връзката им по някакъв начин да се засили благодарение на алкохола, но всеки знаеше, че спиртната напитка сближава. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:46 pm | |
| Обито се изхили и погледна Итачи. -Трябва да учим Катон техники, роднина! | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 6:53 pm | |
| Итачи се отдръпна от него и се потопи, а после върза нависоко мократа си коса. - Да, трябва. И обещай да преминем Чуунинските, дори да ни коства живота! - засмя се той. - Не вярвам да е трудно, но със сигурност няма да е и лесно. Според мен е най-важно да се стараем да не подценяваме противника, а той да подцени нас. | |
|
| |
Обито Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 7:01 pm | |
| Обито загледа небето. -Колко е високо вече слънцето само.Трябва да ходя.Имам да тренирам прокарване на чакра и нишки..."Любимото" ми просто. Огледа се наоколо. -Ахаха, оставил съм си шала в кръчмата.Доста кофти тръпка, мразя да ходя с открито лице. Излезе от езерото и се обърна към Итачи. -Е, беше ми приятно, приятел. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 7:03 pm | |
| Итачи също излезе и го погледна. - Ще се видим пак. Аз също отивам да тренирам... след като си хвърля душ, естествено. Езерото не е достатъчно - засмя се той, изчака Обито да тръгне, влезе в дома си, изкъпа се, изсуши се, закуси, облече се и тръгна към тренировъчната площадка. Днес бе решил да тренира бързината и издръжливостта си, защото му бяха уязвими. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Пон Авг 11, 2014 10:04 pm | |
| Итачи се прибра меко казано скапан от тренировки. Хвърли си набързо душ, яде нещо, колкото да не му къркори коремът и си легна. | |
|
| |
Итачи Учиха Chūnin/Кири
| Заглавие: Re: Домът на Итачи Вто Авг 12, 2014 9:11 pm | |
| Когато се събуди, първата мисъл на момчето бе да отиде до библиотеката. Трябваше да прочете някои неща за техниките, които искаше да научи, за да може да ги използва правилно, а и беше крайно време да се залови и с джуцу. Момчето се изкъпа, облече се, закуси и излезе. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Итачи | |
| |
|
| |
| Домът на Итачи | |
|